Tel: 99/334-054 vagy 30/300-3345
 
Ügyfélfogadás: előzetes telefonos vagy emailes egyeztetés alapján.

Vásárlói tájékoztató

Általános szerződési és felhasználási feltételek

A Padlaskiado.hu Webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Padlaskiado.hu Webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért. Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!
 

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Padlás Nyelviskola és Könyvkiadó Kkt.
Adószám: 22476665-2-08
Cégjegyzékszám: 08-03-001786
Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség:
9400 Sopron, Patak u. 16.
Telefon:
99/334-054, 30/300-3345
 
Ügyfélfogadás:
előzetes telefonos vagy emailes egyeztetés alapján
 
E-mail címeink:
info@padlasnyelviskola.hu
info@padlaskiado.hu
 
Tevékenység: 479102-Csomagküldő internetes kiskereskedelem
 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház könyveket forgalmaz.
A termékeknél megjelenített képek illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. A termékleírásban szereplő információk tájékoztató jellegűek. A webáruházban szereplő árak esetleges téves feltüntetéséért elnézést kérünk, a javított árakról a megrendelőt e-mailben vagy telefonon értesítjük. A megrendelés időpontjában hibásan feltüntetett áron a terméket nem áll módunkban értékesíteni.  Megértésüket köszönjük!
 
A megjelenített termékek kizárólag a webáruház szoftverén keresztül rendelhetők meg.
 

Megrendelés

A megrendelés elküldésével a megrendelő kijelenti, hogy az ÁSZF-ben foglaltakat megértette, tudomásul vette és azokat magára nézve kötelezőnek tekinti.
 
A megrendelés megtörténtéről automatikus értesítést kap e-mail-ben. 
 

Fizetési feltételek

Fizetési módok:
online bankkártyás fizetés (K&H Bank), (online fizetési tájékoztatót itt érheti el!)
banki előreutalás.
 
A szállítás költségét a termék ára nem tartalmazza. Az árak bruttó árak, forintban értendőek. A számlát a csomag tartalmazza.
Banki előreutalás választása esetén a szállítás feltétele a webáruház által meghatározott, a szállítási költséget is magában foglaló teljes összegnek a megjelölt bankszámláján történő jóváírása.
 

Szállítási feltételek és díjak

A Padlaskiado.hu Webáruház a megrendelt terméket a Magyar Postával vagy a GLS futárszolgálattal szállíttatja ki a megadott belföldi szállítási címre.
 
A csomagok kézbesítése házhoz szállítás esetén munkanapokon 8-17 óra között történik.
 
Szállítási alapdíjak előre kártyás vagy utalásos fizetéssel:

1 könyv postán elsőbbségivel (1-5 munkanap) 710 HUF
1 könyv postán elsőbbségivel, ajánlva (1-5 munkanap) 1030 HUF
1 könyv GLS futárszolgálattal (1-3 munkanap) 1650 HUF
2 vagy több könyv GLS futárszolgálattal (1-3 munkanap) 1650 HUF

Sopronban a rendelt és előre fizetett könyvek postaköltség nélkül, időegyeztetés után átvehetők a Padlás Kiadónál (9400 Sopron, Patak u. 16. Tel.: 30/300-3345)

Az át nem vett csomag ki- és visszaszállításával felmerült szállítási költségek a megrendelőt terhelik.
 

A csomag kézbesítése

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a csomag kézbesítésekor a csomagolására vagy tartalma sérülésére vonatkozó jeleket tapasztal, azt a kézbesítő előtt szíveskedjen kibontani és átvizsgálni. A termékben észlelt sérülés esetén kérje a kézbesítőtől jegyzőkönyv felvételét és azt ne vegye át, az átvétel megtagadását e-mail-ben haladéktalanul jelezze. Jegyzőkönyv nélkül utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
 

Árucsere

A gyári hibás vagy a szállítás során sérült terméket kicseréljük, azonban egyéb esetekben a termék cseréjére nincs mód. Az esetleg felmerült panaszokat kivizsgáljuk és a probléma megoldását a megrendelővel egyeztetjük.
 
A megrendelő panasszal élhet Budapest Fővárosi Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségéhez (1052 Budapest, Városház utca 7., levelezési cím: 1364 Budapest, Postafiók 144., telefon: +36-1-328-0185.)
 
A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.
 

Elállási jog és annak gyakorlása  a 45/2014. (II.26) Korm.rendelet szerint

Az áru kézhez vételétől számított 14 napon belül a megrendelőt elállási jog illeti meg, amelyet írásban, postai úton, ajánlottan feladott vagy elektronikus levélben gyakorolhat. Az elállási jog gyakorlásához szükséges adatlap a jelen általános szerződési és felhasználási feltételek mellékletét képezi. Az adatlap itt letölthető!
 
Az elállás közlésével, valamint az áru visszaküldésével felmerült költségek a vásárlót terhelik. A termék utánvéttel nem küldhető vissza, azt így nem áll módunkban visszavenni. A termék visszavételét követően a termék árát a megadott bankszámlára 30 napon belül visszautaljuk.